0
Your Cart

Over ons

Welkom bij Benelux Vloerverwarming,

Samen met onze partners zijn wij sinds 2005 een bedrijf gespecialiseerd in vloerverwarmings technieken. Wij verzorgen door de gehele Benelux projecten met onze vloerverwarming, dit gaat van bedrijfshallen tot aan een keukenvloer. Door onze jarenlange expertise kunnen wij u helpen bij al uw projecten. Verder hebben wij ook onze eigen vloerverwarmings merken, deze hebben overigens ook een komo certificaat. Dit houd in dat onze producten van uiterste kwaliteit zijn.

Ook hebben wij door de jaren een montage afdeling opgezet, deze afdeling bestaat uit onze montage professionals die uw projecten komen realiseren. Hierdoor hoeft u geen moeite te doen voor een warme vloer te krijgen.

Daarnaast hebben wij ook een doe-het-zelf assortiment, dit assortiment bestaat uit verschillende mogelijkheden om u systeem te monteren. Ook hebben wij hier de optie om een pakket op maat te laten maken door ons, waarbij u een doe-het-zelf pakket krijgt geleverd dat perfect geschikt is voor de omstandigheden waarin uw project zich verkeerd.